You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Boxing & MMA

Boksen is één van de oudste martial arts stijlen van het westelijk halfrond van deze wereld. Het is ook bekend als vuistgevecht of gevecht van de vuist. Boksen is met andere woorden, de handeling of sport van vechten met de vuisten. Kortom, het spel van boksen wordt over het algemeen gespeeld door twee spelers die vechten en  elkaar stoten met juiste technieken. Er zijn verschillende soorten boksen als kale-knokkels boksen waar je het spel moet spelen zonder enige handschoenen. En er is ook boksen waar je bokshandschoenen moet dragen.

Het spel van boksen wordt begeleid door een scheidsrechter. De spelers moeten een aantal rondes (normaal 12) vechten met één-drie minuten intervallen. Een bokser wint als zijn tegenstander is neergeslagen en niet kan rechtstaan na tien tellen of als hij te gewond wordt verklaard om verder te gaan. In een typische match krijgt elke bokser een bepaalde hoek van de ring  die hij gebruiken kan om te overleggen met zijn coach en tot rust te komen tussen de rondes.

Aanbevolen Producten