You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Triathlon

Tri-atleten zijn een klasse van sportmannen die energiereserves vereisen die veel lijken op de meeste andere uithoudingsactiviteiten. De schakel van verschillende sporten eist meer van het lichaam van een atleet dan in een enkele sport.

De triatlon is een 3-event duursport waarin atleten opeenvolgend concurreren in zwemmen, fietsen en lopen. Het succes van een triatleet hangt af van zijn vermogen om hoge energie-uitgaven aan te houden voor langdurige tijd. Doortastende training-geïnduceerde fysiologische aanpassingen in de meeste lichaamssystemen helpen de triatleet dit te bereiken. Talrijke studies hebben relatief hoge gemiddelde VO2max waarden gemeld voor verschillende groepen triatleten die vergelijkbaar zijn met die voor atleten in eenmalige duursporten.

Terwijl een hoge VO2max in individuen duidelijk van belang is voor triatlon prestaties, moet het energie rendement worden volgehouden voor lange perioden van tijd, waardoor de bewegingseconomie ook zeer belangrijk wordt.

De economie van de beweging in het zwemmen, fietsen en lopen kan gecorreleerd worden met vergelijkbare prestaties. Cardiovasculaire, metabole en neuromusculaire aanpassingen zijn de belangrijkste fysiologische correlaten van verbeterde bewegingseconomie, wat betekent dat er een minimale inspanning en energie nodig is om in beweging te blijven.

Aanbevolen Producten