You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Football

Wanneer 11 atleten als enig doel hebben om de bal in het doel van de tegenstander te jagen met alles behalve hun handen, dan weet je dat je het snelle tempo van het voetbal hebt ontdekt. Hedendaagse voetballers zijn sneller, fitter en vinniger. Talent heeft zich vermenigvuldigd met de prestatiedans. Elke voetballer, een verdediger of een spits duwt 90 minuten door met zorgvuldig ontwikkelde lichamen afgestemd om krachtige prestaties te leveren.

De belangrijkste elementen in een voetballer zijn de lichaamsbouw en de mogelijkheid om de spieren voor langere tijd met behulp van het aerobe systeem te laten presteren. In een match kan een voetballer van 7-14 km lopen. Dit vereist meer dan een zorgvuldig dieet. Een gepland sportvoedingsplan dient om te zorgen voor een verbeterd uithoudingsvermogen, sneller herstel en langere houdbaarheid van de menselijke spieren.

Aanbevolen Producten