You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Cycling & Mountain Bike

Of u nu aan het trainen bent of gewoon voor het plezier aan het oefenen bent, fietsen op de weg of mountainbiken, u weet hoe fysiek uitdagend het kan worden. Daarom is het ook uiterst belangrijk om in uw gezonde levensstijl keuzes te maken met supplementatie en dieet om dergelijke training vol te houden. Afhankelijk van de frequentie, duur en intensiteit vereisen uw sessies een regime dat strikt en evenwichtig is op beide vlakken. Door goede supplementatie, is uw lichaam aangevuld met de voedingsstoffen die het nodig heeft. Dit is wat de verschillen maakt en u helpt bij het bereiken van die doelstellingen in uw training op lange termijn. Elke ervaren atleet weet en begrijpt hoe rampzalig een fout als deze kan worden in dit stadium.

Het is net zo belangrijk om uw lichaam te voorzien met de nodige koolhydraten en eiwitten na een langdurige fysieke inspanning, als ook voorafgaand aan de training. Door dit te doen, zal het lichaam sneller herstellen en efficiënter gebruik maken van de voedingsstoffen gedurende deze tijd van heropbouw.

Bovendien, is het sterk aanbevolen om uw lichaam goed gehydrateerd te houden voorafgaand aan de event of training. Ook  is het ideaal om consequent een koolhydraat drank te consumeren tijdens uw training, met uw laatste maaltijd genomen ten minste twee uur vóór het fietsen. Dit zal helpen bij de vertering en alle maagklachten of digestieve problemen voorkomen.

Aanbevolen Producten