You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Golf

Golf is hoofdzakelijk een spel van vaardigheid daarom kom je topgolfers tegen in vele vormen en maten. In recente tijden is er een tendens voor topgolfers om fitter en slanker te zijn dan ooit tevoren.

Golfers van alle niveaus vereisen een dieet dat een grote variëteit van voedsel biedt. Het dieet moet zich richten op koolhydraten en in evenwicht gebracht worden met matige hoeveelheden eiwitten en kleinere hoeveelheden vet. Een focus op hydratatie en een paar supplementen zal elke golfer helpen om langer door te gaan en te spelen met betere focus, zowel mentaal als fysiek. Een top golfer moet streven om vaardigheden en concentratie te behouden voor meer dan drie tot vijf uur, misschien voor meerdere dagen. Zodra lichamelijke vermoeidheid aanvangt, kan verslechtering van vaardigheden worden verwacht. Uitdroging en een lage bloedsuikerspiegel zijn mogelijk tijdens de wedstrijd, en kunnen afbreuk doen aan golfprestaties.

Aanbevolen Producten