You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Hockey

Hockey ( internationaal bekend als veldhockey) is een team-gebaseerde sport gespeeld op kunstgras of gras, afhankelijk van het niveau van de competitie. Het spel wordt gespeeld met twee teams, elk met tien spelers op het veld en één in het doel. Een spel bestaat uit 35-minuten helften met een 5-10 minuten pauze tussen de helften.

Het spel wordt gespeeld in een snel tempo, met korte uitbarstingen van hoge intensiteit sprints samen met dribbelen, passen, tackelen en schieten op doel, waarvoor een combinatie van uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, wendbaarheid en behendigheid nodig is. Tijdens een spel, kunnen energie-uitgaven zo hoog als 60-80kJ/minuut zijn, met middenvelders aan de hoogste waardes. Hoge energie-eisen, gekoppeld aan vochtverlies en verwondingen (van vliegende ballen en/of stokken) maakt goed gevestigde voeding en hydratatiestrategieën een must voor optimale prestaties.

Hockeyspelers variëren sterk in lichaamsgrootte en bouw, maar vereisen uithoudingsvermogen, sterkte, kracht, vaardigheid, behendigheid en snelheid voor het spel. Lage lichaamsvet niveaus zijn een voordeel bij het helpen met flexibiliteit en snelheid.

Aanbevolen Producten