You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Cricket

Cricket is gespeeld tussen twee ploegen van 11 spelers en kan worden gespeeld door mannen of vrouwen. Elk team bestaat uit spelers met gespecialiseerde vaardigheden, waaronder slagmensen ‘batsmen’, bowlers, allrounder en een wicketkeeper.

Wedstrijden variëren in duur, en het aantal ballen geworpen en omvatten Twenty20 (T20), eendagswedstrijden (limited overs cricket) en een wedstrijd gespeeld meer dan 4-5 dagen (test cricket).

Dit is een sport die behendigheid, snelheid en uithoudingsvermogen vereist afhankelijk van de spelers specialiteit en omvat vaak spelen in uitdagende warme omstandigheden gedurende langere perioden.

Alle leden van het team zullen fielden en mogelijk slagen, echter alleen de specialist bowlers en allrounders kunnen worden opgeroepen om te bowlen.

Aanbevolen Producten