You cannot place a new order from your country. (United States)

Het is gebleken dat er een probleem is opgetreden tijdens de productie van onze QNT Vegan Protein Vanille/Macaron 500 gram met het lotnummer 1703972/2, THT 07/2020. Het bevat een allergeen ( melkeiwit ) wat nadelig kan zijn voor mensen met een lactose intolerantie. Verdere analyses vinden momenteel plaats. Mocht u dit product met dit lotnummer en de houdbaarheidsdatum in uw bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@qntsport.nl. Bedankt voor uw begrip.

WE BUILD CHAMPIONS

Over QNT

QNT is een bedrijf dat gevestigd is in België & de Verenigde Staten met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en India.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van de hoogste kwaliteit ingrediënten in productie processen gecertificeerd volgens ISO 9001, GMP, HACCP en EFSIS. Wij halen onze kracht uit het brede assortiment drankjes en repen die wij aanbieden.

Ondanks de grote concurrentie binnen de industrie, is QNT nog steeds groeiende in de loop der jaren en bezig met het ontwikkelen van nieuwe markten. Trouwens, QNT werkt nauw samen met atleten die hun doelen willen te bereiken.

Vandaar onze slogan WE BUILD CHAMPIONS.